Over Balance is Beautiful

Een succesvol en duurzaam resultaat
Het gezicht achter Balance is Beautiful is Rabia Alibux. In samenwerking met een team van specialisten verzorgt Rabia inspirerende coaching- en trainingstrajecten van topkwaliteit. Rabia Alibux ondersteunt en motiveert haar klanten met gedrevenheid, positivisme, concrete doelstellingen en overtuiging. Met als doel, beweging en een succesvol en duurzaam resultaat.

Specialiteit (en)
Balance is Beautiful heeft zich o.a. gespecialiseerd in het coachen en trainen van leidinggevenden, binnen de zakelijke markt, op overheidsniveau en van particulieren. In het algemeen blijkt dat met name bij leidinggevenden coaching hoger scoort dan trainingen, opleidingen en cursussen als het gaat om de effectiviteit. Rabia Alibux: "Wanneer de competenties van een leidinggevende niet geheel blijken aan te sluiten bij de functie dan kan middels intensieve, verhelderende gesprekken (ook na plaatsing in een functie) iemand meer in zijn kracht komen te staan. Mijn ervaring is dat juist deze mensen een ongekende waarde voor de organisatie bleken te zijn. Hetzelfde geldt wanneer een leidinggevende op papier voldoet aan de functie-eisen, maar als 'persoon' niet in een bepaalde werkomgeving past."

20 jaar ervaring
Rabia Alibux heeft ruime ervaring in het coachen en trainen op competenties van mensen in leidinggevende, coördinerende en adviserende functies en heeft haar sporen verdiend binnen alle facetten van arbeidsbemiddeling. In 2009 heeft Rabia Balance is Beautiful opgericht, waarbij zij haar kwaliteiten heeft kunnen uitbreiden.

Gecertificeerd
Afgeronde post-HBO opleiding tot Lifecoach, welke is erkend door het NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches). Rabia is geregistreerd als coach bij het CPION

 

rabia alibux

 

 

Rabia Alibux is opgegroeid in de Nederlandse en Surinaamse cultuur en gebruikt het beste uit beide culturen in haar leven en haar werk.


 

Bekijk ook onze referenties van klanten.


 

Gecertificeerd docent
crkbo docent rabia alibux


klanten rabobank klanten pep klanten ministerie klanten ministerie tweede kamer sotgemeente rijswijkgemeente leidschendam voorburg