Startende ondernemers

Balance is Beautiful heeft ruime ervaring met het gericht coachen van ondernemers voor en na de startfase. Het coachen van startende ondernemers richten zich op het ontwikkelen en versterken van authentiek ondernemerschap. Als ondernemer kent Rabia als geen ander de valkuilen bij het starten en runnen van een eigen bedrijf en ervaart elke dag dat het van essentieel belang is om vanuit je eigen kracht te ondernemen.

Succesvol en authentiek ondernemerschap

Tijdens individuele coachingsgesprekken worden de competenties en vaardigheden besproken die voor het ondernemerschap nodig zijn, waarbij het stappenplan en het ondernemingsplan als leidraad dienen.

Knelpunten of hindernissen die de vooruitgang in de weg kunnen staan, worden bespreekbaar gemaakt en omgezet in individuele leerdoelen. Hierbij besteden we aandacht aan het leren omgaan met wat haalbaar en realistisch is voor de startende ondernemer.

Praktijkgericht
De coaching is altijd gericht op de praktijk. Balance is Beautiful dient dan als klankbord, evalueert en helpt bij het bijstellen van plannen, indien nodig. De pas gestartte ondernemer zal in de eerste maanden van zijn nieuwe bedrijf wat meer de nadruk leggen op onderwerpen als: continuïteit in producten, kosten voor de dienstverlening, boekhouding, registratie en relatiebeheer.

Aanbod

Bij het coachen van startende ondernemers wordt gebruik gemaakt van individuele sessies, zoals competentie ontwikkelen en persoonlijke effectiviteit.

Voor grotere ondernemingen kan de coaching ook gericht zijn op teamontwikkeling.

Balance is Beautiful ondersteunt startende bedrijven tevens met persoonlijke presentatie en netwerken.

 

 

Referenties Startende Ondernemers

klanten rabobank klanten pep klanten ministerie klanten ministerie tweede kamer sotgemeente rijswijkgemeente leidschendam voorburg