Coachen Particulieren

Voor particulieren bieden we een brede vorm van coaching aan, die uiteraard altijd op maat wordt samengesteld. We hanteren een kwaliteits-en ontwikkelingsgerichte vorm van coaching. Uw kwaliteiten en waardigheid zijn daarbij voor ons altijd het uitgangspunt. Op deze manier kunnen de gewenste veranderingen ook daadwerkelijk effectief én duurzaam zijn.

Uitgaan van wat goed is

De focus ligt op hetgeen dat wel werkt, dat wel goed is. Op waar u energie uithaalt. Zodat u beter en effectiever in uw 'kracht" blijft staan of komt te staan.

Nieuwe mogelijkheden
Het doel van onze coaching is dat er vanuit een positieve grondhouding nieuwe mogelijkheden ontstaan. Zodat u weet wat uw doelen zijn en hoe u die zelf kunt verwezenlijken.

Snel en duurzaam tot de kern komen
Uiteraard is maatwerk het uitgangspunt. Begeleiding vindt plaats door middel van persoonlijke actieve gesprekken en oefeningen, waarbij we snel tot de kern komen en ons altijd richten op een duurzaam resultaat.

Aanbod

Om volledig in te kunnen springen op de wensen en behoeften van de deelenemer bieden wij een breed aanbod van coachingsmogelijkheden aan, zoals competentie ontwikkelen, werknemersvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en/of loopbaantraining.

Desgewenst richten wij ons specifiek op empowerment, sollicitatietraining, assertiviteit en/of netwerken. Balance is Beautiful ondersteunt particulieren tevens aktief in het zoeken naar een andere baan.

 

Balance is Beautiful heeft een uitgebreide klantenkring. Kijk voor ervaringen van onze klanten eens bij de referenties


 

Rabia Alibux heeft 20 jaar ervaring in het coachen op competenties van mensen in leidinggevende, coördinerende en adviserende functies en heeft haar sporen verdiend binnen alle facetten van arbeidsbemiddeling.


klanten rabobank klanten pep klanten ministerie klanten ministerie tweede kamer sotgemeente rijswijkgemeente leidschendam voorburg