Contact Balance is Beautiful!

Neem contact op met Balance is Beautiful via info@balanceisbeautiful.nl of bel persoonlijk met Rabia Alibux op 06-51273518

Voor vragen en opmerkingen, een prijsopgave of offerteaanvraag kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uiteraard kan er voor u een offerte op maat gemaakt worden na een vrijblijvend, persoonlijk gesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken en de mogelijkheden besproken kunnen worden.

Onze coaching en trainingen vinden plaats op locatie. Balance is Beautiful maakt tevens gebruik van de faciliteiten en prachtige authentieke ruimtes van o.a. het Nutshuis, een bijzondere en inspirerende locatie in het centrum van Den Haag.

U bent van harte welkom!

KVK nr: Den Haag 27358523

Bekijk ook onze referenties van klanten.


 

linkedin rabia alibux

 

PARTICULIEREN

Voor particulieren bieden we een brede vorm van coaching aan, die uiteraard altijd op maat wordt samengesteld. We hanteren een kwaliteits-en ontwikkelingsgerichte vorm van coaching. Uw kwaliteiten en waardigheid zijn daarbij voor ons altijd het uitgangspunt. Op deze manier kunnen de gewenste veranderingen ook daadwerkelijk effectief én duurzaam zijn.

BEDRIJVEN

Bedrijfscoaching richt zich zowel op de individuele werknemer als op teamontwikkeling. De positieve en resultaatgerichte aanpak draagt bij tot een nieuwe dynamiek binnen het bedrijf of overheidsinstelling waarbij, door een krachtiger sturend vermogen en ontwikkelingsgerichtheid, de personele organisatie en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen een nieuwe impuls zal krijgen.

Gemeente

Balance is Beautiful heeft een krachtig pakket ontwikkeld voor arbeidsbemiddeling op gemeentelijk niveau. Dit pakket bestaat enerzijds uit het begeleiden en klaarstomen van de werkzoekende clienten van de gemeente (re-integratie), en anderzijds het ondersteunen van de gemeente bij projecten ter bevordering van de arbeidsparticipatie. Hiervoor wordt tevens gebruik gemaakt van het netwerk van Balance is Beautiful.

klanten rabobank klanten pep klanten ministerie klanten ministerie tweede kamer sotgemeente rijswijkgemeente leidschendam voorburg