Loopbaan ontwikkeling

Coachen bij loopbaanontwikkeling is voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, binnen of buiten de organisatie waar ze werkzaam zijn. Balance is Beautiful begeleidt met veel enthousiasme haar deelnemers naar een nieuwe situatie die aansluit bij hun talenten, competenties en persoonlijke waarden.

Bewuste stap naar volgende uitdaging

Passende en duurzame baan
Het doel is dat de deelnemer zo snel mogelijk een passende en duurzame baan vindt. Er wordt gelet op haalbaarheid van het wensberoep, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen. Balance is Beautiful is ervan overtuigd dat mensen die om een of andere reden stagneren in hun werk/leven, met de juiste hulpmiddelen en persoonlijke benadering hun weg weer terug kunnen vinden. Coachen en het begeleiden van mensen, vanuit hun eigen kracht. De mensen weer een steuntje in de rug geven, zodat er weer voldoende bagage is om vooruit te komen!

Maatwerkoplossingen met passend advies
Begeleiding vindt plaats door middel van persoonlijke gesprekken. Door onze ruime ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en het werken met verschillende doelgroepen, stimuleren wij deelnemers om in beweging te komen en begeleiden hen in hun zoektocht naar een (nieuwe) baan.

Het Resultaat
Deelnemers hebben een beeld van hun werkwaarden en staan hier ook achter. Hierdoor wordt de stap naar een volgende uitdaging bewuster en met meer zelfvertrouwen gemaakt.

TRAJECTEN

Individuele coaching

Uiteraard is maatwerk het uitgangspunt. Daarom voeren we met de deelnemer persoonlijke gesprekken, om snel tot de kern te komen. Welke accenten hierin worden gelegd, heeft o.a. ook te maken met de duur van het werkzoekend zijn. Werken aan vaardigheden en het stimuleren waar je juist zo goed in bent, daar ligt de nadruk op.

Groepstraining

Deze training heeft een uitgesproken interactief karakter. De dynamiek binnen de groep zorgt ervoor dat deelnemers elkaar enthousiasmeren. De deelnemers gaan op zoek naar hun drijfveren en idealen, zodat ze vanuit de kern op zoek gaan naar die baan waar ze de meeste voldoening uit blijven halen.

Reorganisatie

De nadruk in het proces ligt op het “verleggen van grenzen” en het vergroten van het verantwoordelijkheidsgevoel van de klant bij het nemen van vervolgstappen. Op deze manier werken we samen aan een volgende stap in de loopbaan van de klant. Balance is Beautiful beschikt over een groot netwerk dat ondersteuning biedt bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

IN DE PRAKTIJK

> Voor Bedrijfsleven
  • Loopbaanontwikkeling voor medewerkers vanuit huidige functie naar nieuwe functie, ook buiten de organisatie worden er mogelijkheden onderzocht
> Voor Gemeente
  • Loopbaanontwikkeling voor medewerkers vanuit huidige functie naar nieuwe functie, ook buiten de organisatie worden er mogelijkheden onderzocht
> Voor Particulieren
  • Loopbaanontwikkeling waar gekeken wordt naar kwaliteiten en talenten om een nieuwe stap in het arbeidsproces te kunnen maken

 

Uiteraard kunnen de trajecten geheel op maat worden verzorgd. Uitgebreide beschrijvingen van de trajecten en tarieven worden op aanvraag verstrekt. Neem hiervoor contact met ons op.

klanten rabobank klanten pep klanten ministerie klanten ministerie tweede kamer sotgemeente rijswijkgemeente leidschendam voorburg